Selecteer een pagina

Zwevend in glans wit

Onze zwevende keukens monteren wij op unieke wijze aan de muur, zonder gebruik te maken van voorzetwanden.

Mooi in eenvoud

Stijlvolle keuken uitgevoerd in een mat wit gelakt front met een werkblad van corian. Let ook op de minimalistische zijwanden van slechts 8 mm.

Grijs mat gelakte keuken

Grijs mat gelakte keuken met kunststof werkblad, voor de schouw is gebruik gemaakt van hetzelfde materiaal.

Ultieme schoonheid

Combinatie van klassiek en modern. De massieve deuren zijn geolied waardoor het hout beschermd wordt, maar de natuurlijke schoonheid blijft bestaan. Het maatwerk design-frame is zonder naad. Dit mag bijzonder genoemd worden. Uiteraard is het design-frame in alle uitvoeringen en kleuren mogelijk.

Half-steensverband

Keuken in half-steensverband, alle laden en klepkasten zijn uitgevoerd met het Servo-systeem, dit systeem zorgt ervoor dat alle laden en klepkasten elektrisch opengaan.

Hoogglans witte keuken

Keuken in hoogglans witte uitvoering. Het afzuiggedeelte komt elektrisch uit het werkblad. De hoge kasten zijn half in de muur verwerkt. De plafond lampen, zijn van hetzelfde materiaal als het keukenfront.

Open karakter

Keuken met een geheel open karakter. Het kookeiland is aan de onderzijde ook open, en de gasleiding is heel mooi in poten verwerkt. Met dit ontwerp waren wij finalist voor de KIM Keuken Design Award 2009.

Bijzonder model

Dit zeer bijzondere model, is opgebouwd uit 5 verschillende lagen kleuren. Doordat de keukenruimte vrij smal is hebben wij de wasmachine en droger ook zwevend aan de muur gerealiseerd, waardoor de smalle ruimte een veel breder aanzicht kreeg.

Droogers Keuken

Model met aan het eind een wand in dezelfde kleur uitgevoerd als de schouw, waarin aan de kookzijde een nis voor kruidenpotjes is en aan de andere zijde een kunstwerk